Bizden Hikayeler

OKUMAK İSTEYEN ÇOCUKLARI VAKFIMIZA BEKLİYORUZ!..

NESİN VAKFI AİLESİNE YENİ ÇOCUKLAR KABUL EDİLECEKTİR…

2023-2024 kabul başvuruları devam ediyor..

Nesin Vakfı’na 3-11 yaş arası, okuma olanaklarından yoksun, okumaya hevesli, İstanbul dışından çocuklar kabul edilecektir.

Özellikle Anadolu’nun köylerinde, kasabalarında görev yapan öğretmenlere çok iş düşüyor. Görev yaptığınız bölgedeki okuma olanaklarından yoksun, hevesli çocukları vakfımızdan haberdar etmenizi rica ederiz.

Ne yaptığımızı görmek için tanıtım filmimizi buradan izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=8_06eVGAjII

Nesin Vakfı hakkında merak edebileceğiniz bazı detaylar:
– Nesin Vakfı bir yurt değil çok çocuklu bir ailedir. Çocuğun haklarını ve ihtiyaçlarını öncelik alan, çocuk odaklı bir vakıftır.
– Ortalama 40 dolayında çocuğu olan bir aile.
– Nesin Vakfı’na çocuklar 3-11 yaş arasıda kabul edilir. Bazı özel durumlarda 12 yaşına da kapılarını açar.
– Vakfa kabul edilen çocuklar bir aile sıcaklığıyla kucaklanırlar. Bu çocuklar kendi ayakları üzerinde duruncaya kadar vakıf himayesindedirler, kendini hazır hissettiğinde yine kendi isteğiyle vakıftan ayrılırlar.
– Çocuklar 7/24 vakfımızda kalırlar, akademik dönemin dışında kalan zamanlarını beceriler, hobiler elde etmek, kendilerini sosyal ve kültürel olarak geliştirmek, yurt içi ve yurtdışı gezilere-kamplara katılmak ve aileleriyle hasret gidermek için kullanırlar.
– Çocuklar vakıf çevresindeki devlet okullarında eğitim görürler, başarı gösteren çocuklarımızı imkanlarımız el verdiğince özel okullara burslu olarak gönderiyoruz.
– Çocukların bütün ihtiyaçları vakfımız tarafından karşılanır,
– Çocuklar: eğitmen, psikologlar ve bakıcı ablalar aracılığı ile; sosyal, psikolojik, fizyolojik, akademik ve kültürel olarak desteklenirler.
– Ayrıca, çocukların merak ve ilgilerini geliştirebilecekleri; tarım, marangozluk, seramik, müzik, yüzme vb. alanlarda atölyeler düzenlenir.

Hey çocuklar okumak için bir fırsatınız daha var!..

Nesin Vakfı

Tanıtım filmi için: https://www.youtube.com/watch?v=8_06eVGAjII

Başvuru ve detaylı bilgi için:

E-mail: egitimasistan@nesinvakfi.org – nesinvakfi@nesinvakfi.org
Tel: 0552 850 0754 – 0533 358 9781 – 0212 783 6358