Kredi Kartı Bağış Formu

* Kişisel verileriniz ”Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)” çerçevesinde tarafımızdan saklanmamaktadır.
Nesin Vakfı

Sevgili Nesin Vakfı dostu,
Yandaki formdan kredi kartı ile para birimlerini seçerek, ”Tek Seferlik Bağış” yada “Aylık Düzenli Bağış” düğmesini işaretleyerek bağışınızı kolaylıkla yapabilirsiniz.

Vakfımıza gelerek bağışlarınızı makbuz karşılığı elden de yapabilirsiniz.

Havale veya EFT ile bağışlarınızı doğrudan hesap numaralarımıza yapmak isterseniz hemen alttaki düğmeye tıklayabilirsiniz.

Desteğinle Neler Olacak?

Bağışlarınızla vakfımızda barınan çocuklar ve gençlerimizin her türlü eğitim, barınma, beslenme, sağlık gibi ihtiyaçlarına ve psiko-sosyal, kültürel ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunabilirsiniz.

Ayrıca vakfımız dışından yine ihtiyaç sahibi çocuklar ve gençlerin eğitimlerine katkıda bulunmak üzere oluşturduğumuz Nesin Vakfı Eğitim Bursu için de bağış yapabilirsiniz. Tüm sayfalarımızın sağ üst kısmında yer alan ”BAĞIŞ YAP” butonu ile bu sayfaya ulaşabilirsiniz. Aşağıdan burs yönetmeliğimizi ve burs talep formunu PDF formatında edinebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için nesinvakfi@nesinvakfi.org adresine yazabilirisiniz.