Matematik Köyü başvuruları nasıl yapılır?

Başvuru ve detaylı bilgi için; www.nesinkoyleri.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Vakıf çocuğu olmak için nasıl bir yol izlemeliyim?

Nesin Vakfı’na genellikle 11 yaşına kadar, okuma olanaklarından yoksun ve okumak isteyen çocuklar kabul edilirler. Başvurularınızı nesinvakfi@nesinvakfi.org adresinden yapabilirsiniz.

Kurban ve adak bağışı kabul ediyor musunuz, nasıl? Kesilmiş kurban alıyor musunuz?

Kurban ve adak kabul ediyoruz. Zaman zaman oluşan kimi salgın hastalıklar yüzünden mümkün olduğunca kesilmiş sertifikasız et ve et ürünlerini bağış almamaya özen gösteriyoruz.

Detaylar için
bizimle iletişime geçin lütfen. iletisim@nesinvakfi.org
ve 02127836358.

Etkinlikleriniz ne zaman ve nasıl katılabiliriz?

Yılda sadece 4 etkinlik yapıyoruz. – 23 Nisan Çocuk Şenliği, – 1 Mayıs
Pikniği, – Aziz Nesin’in ölüm yıldönümü etkinliği, – Aziz Nesin’in doğum günü etkinliği. Etkinliklerimizden haberdar olup katılmak için dost grubumuza üye (ilgili link) olabilirsiniz.

Ziyaret edebilir miyiz, hangi günler ziyaret edebiliriz?

Haftanın her günü, gün içinde 09:30-17:00 saatleri arasında vakfımızı ziyaret edebilirsiniz. Grup halindeki ziyaretler için önceden randevu almayı unutmayın lütfen.

Randevu için:
iletisim@nesinvakfi.org, konum ve adres bilgisi için: https://www.nesinvakfi.org/iletisim.php

Nasıl gönüllü olabilirim? Mesleğim veya hobimle ilgili nasıl katkıda bulunabilirim?

Gönüllü olmak isterseniz gönüllülük sayfamızı (link) inceleyiniz veya doğrudan nesinvakfi@nesinvakfi.org adresine yazınız.

Vakfınız nerede, başka bir şubesi var mı?

Vakfımız Gökçeali, Çatalca-İstanbul’da. Nesin Köyleri Şirince, Selçuk-İzmir’de. Başka bir yerde şubemiz yoktur.

Vakıfta bizler de etkinlikler yapabiliyor muyuz?

Yıl içindeki kendi etkinliklerimiz dışında vakfımız etkinliklere açık değildir. Sadece vakfımızı ziyaret edebilir, çiftliğinden ve kitaplığından ürünler alabilir ve müzesini gezebilirsiniz.
Bkz. soru: 4

Haftasonları, yazın çocuklar için hangi etkinliğiniz veya kampınız var mı?

Dışarıdan gelecek çocuklar için maalesef faaliyetlerimiz, kamplarımız yok, ama Nesin Köylerindeki yaz kapmlarına katılabilirler. Bkz. www.nesinkoyleri.org

Her özel gün için pikniğiniz var mı?

Yok. Yıl boyu etkinliklerimiz için bkz. Soru 4. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Çocuğum çok özel, vakfınızdan eğitim almasını nasıl sağlayabilirim?

Nesin Vakfı eğitim veren bir kurum değildir. Kendi bünyesindeki çocukları da dışarıdaki okullara gönderir. Matematik, sanat ve felsefe alanlarındaki yaz kampları için www.nesinkoyleri.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Vakıfta konaklama yapabilir miyiz veya çadır kurabilir miyiz?

Maalesef, burası çocukların evi ve dışarıdan konaklamaya izin veremiyoruz.

Vakfa gelip kahvaltı yapabilir miyiz?

Maalesef böyle bir hizmetimiz yoktur.

Kapıma pazarlamacılar gelip Vakıf adına satış yaptılar veya bağış topladılar. Bunlar vakıftan mı?

Vakfımızın hiç bir zaman böyle faaliyeti olmadı olmaz da, itimat etmeyin lütfen. Öte yandan Nesin Yayınevi adına gelen pazarlamacıların gerçekten Nesin Yayınevi görevlisi olup olmadığını anlamak için www.nesinyayinevi.com adresinden sorgulayabilirsiniz.

Matematik Köyüne başvuru, program tarihleri, katılım şartları, ödemeler vb. sorularım var, yardımcı olur musunuz?

Matematik Köyü ile ilgili bu sorular veya diğer tüm merak ettikleriniz için
www.nesinkoyleri.org
adresini inceleyebilirsiniz.

Kullanılmış ev eşyası ve giysi alıyor musunuz?

Ev eşyasını önceden görmek koşuluyla bazen kabul edebiliyoruz. Kullanılmış giysileri maalesef kabul edemiyoruz.

Çocuklara gelirken ne getirelim? İhtiyaç listelerine nasıl ulaşırız?

Gelirken birşeyler getirmek zorunda değilsiniz ama illaki birşeyler getirmek isterseniz mevcut ihtiyaç listelerini şu iletişim kanallarından iletisim@nesinvakfi.org ve 02127836358 edinebilirsiniz.

Ali Nesin’e nasıl ulaşırız?

nesinvakfi@nesinvakfi.org
adresine yazabilirsiniz.

Kütüphanenizden yararlanabilir miyiz?

Önceden haber vermek koşuluyla yerinde yararlanabilirsiniz. iletisim@nesinvakfi.org ve 02127836358.

Kitap bağışı yapabilir miyiz?

Evet yapabilirsiniz. nesinvakfi@nesinvakfi.org veya 02127836358 temasa geçin lütfen.