Burslar

Nesin Vakfı Eğitim Bursu

Kısıtlı bir burs bütçemiz var. Yine de elimizden geldiğince Vakfımızın bünyesine kabul edemediğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilere küçük de olsa bir katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Nesin Vakfı bursuna siz de katkı sağlamak isterseniz vakfımıza bağış yapabilirsiniz. Sayfalarımızın her zaman sağ üst kısmında yer alan bağış butonu ile nasıl bir yol izleyeceğiniz detaylıca anlatılmaktadır.

Nesin Vakfı – Bridge to Türkiye Fund (Türkiye’ye Köprü Vakfı) Umut Bursu – 2023

Bridge To Türkiye Fund (BTF – Türkiye Köprü Vakfı) tarafından desteklenen Umut Bursu ile deprem bölgesinden öğrencilere özel burs vermeye başladık. İlk etapta 150 kadar ilk-orta ve lise öğrencisine geri ödemesiz eğitim bursu vermeyi planlıyoruz. Bu bursu mümkün olduğunca uzun bir süre sürdürmek istiyoruz. Umarız imkanlarımız buna izin verir.

Depremden etkilendiyseniz ve bursa ihtiyacınız varsa lütfen durumunuzu özetleyecek kısa bir metin ve iletişim bilgilerinizle birlikte nesinvakfi@nesinvakfi.org adresine yazınız, size özel burs formunuz tarafınıza iletilecektir.