Düzenli Bağış

Nesin Vakfı’na düzenli bağış yapmak istiyorsanız kredi kartı ile bağış (bu sayfanın sağ üstünde bulunan mavi düğmeden) sayfasından tutarı ve para birimini girip ”Aylık Düzenli Bağış” kutucuğunu işaretleyerek aydan aya yapmak istediğiniz tutardaki bağışı düzenli olarak yapabilirsiniz ve dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Bu, en pratik ve en güvenli bağış yöntemidir.

Öte yandan -kredi kartınız yoksa yada kullanmak istemezseniz- aylık düzenli bağış yapmak isterseniz bankanıza otomatik ödeme talimatı vererek veya aşağıdaki taahhütnameyi görüntüleyip doldurup nesinvakfi@nesinvakfi.org adresine gönderebilirseniz biz taahhütname ile gönderdiğiniz bu bilgileri bankaya veriyoruz. Banka her ay düzenli olarak kredi kartı hesabınızdan istediğiniz bağışı kesiyor.

Taahhütname Agreement(English) Entente(Français)