Bizimle Çalışın*

Çalışma arkadaşları arıyoruz: (Aralık 2023 notu)

İşletme Sorumlusu: Vakfımızın teknik genel işleyişinde sorumlu olduğu ekip ile uyum içinde çalışabilecek bir takım arkadaşı arıyoruz.

Muhasebe Çalışanları: Vakfımızın muhasebe birimine; birimi geliştirmek üzere tecrübeli muhasebe çalışanı ve ayrıca tecrübesiz (stajyer) çalışma arkadaşları arıyoruz.

Bakıcı Abla: Çocuklarımızla ilgilenebilecek, çocukları seven gelişime açık bakıcı ablalar arıyoruz. İlgili alanlarından mezun zorunluluğu yoktur.

Matematik Öğretmeni: Çocuklarımız ve gençlerimizle matematik çalışacak öğretmen arıyoruz. Tabii öğretmen olması gerekmez; alanı ne olura olsun kendini bu konuda yetiştirmiş kişiler de olabilir.  (Haftada bir iki gün gönüllü de olabilir.)

Dikiş Öğretmeni: Çocuklarımız ve gençlerimize dikiş öğretebilecek kişiler arıyoruz. (Haftada bir iki gün gönüllü de olabilir.)

Lütfen Dikkat!..

* Bu alanlardan birinde çalışmak ve detaylı bilgi edinmek isterseniz lütfen nesinvakfi@nesinvakfi.org adresi üzerinden bizimle iletişime geçin.

* Telefon numaranızı yazmayı unutmayın.

* Nesin Vakfı’nın Çatalca İstanbul’daki merkezinde çalışmak üzere başvuru yapıyorsunuz.

* Lütfen başvuru için nesinvakfi@nesinvakfi.org adresine özgeçmişinizi ve neden Nesin Vakfı’nda çalışmak istediğinizi belirten kısa bir mektup yazınız.

Nesin Vakfı