Nesin Vakfı'na Gelmek için:
Özel Araçla:
TEM'den Edirne'ye doğru yola çıkın. İstanbul'dan aşağı yukarı 60 km sonra Çatalca sapağından sapıp Çatalca'ya girin. Çatalca'ya girişte soldaki ilk benzin istasyonundan sonra sağdaki yeni yoldan -Saray, Kırklareli, Çiftlikköy, Subaşı  tabelasından- girin. Gökçeali istikametine doğru 4 km ötede, sağda (3 km sonra tren yolu köprüsü vardır, tren yolundan 1 km sonra, sola kıvrılan sert bir virajdan hemen önce, sağ kolda) Vakf'ı bulacaksınız.
Otobüsle:
-Yenibosna'dan Çatalca otobüslerine (10 dakikada bir) binin. Çatalca'da Pazar Meydanı'ndan Gökçeali minibüslerine binip Nesin Vakfı'nın önünde inin.
-Yenibosna'dan Karacaköy, Çiftlikköy, Yalıköy, Binkılıç otobüslerinden birine binin, daha seyrek kalkar ancak tam Vakıf önünde inebilirsiniz.
Trenle:
Sirkeci'den saat 07:30, 15:20 veya 18:00'da kalkan trene binip 1,5 saatlik uzaklıktaki Çatalca'dan sonraki ilk istasyon olan Gökçeali'de inin. Vakıf 1 km ötededir, yürüyebilirsiniz ya da biraz bekleyip minibüse binebilirsiniz.